Reinhardt Éva Győri Szervezetfejlesztő Tanácsadó

„A keresés, az adatok pótlása, a munkafolyamatok kényszerű szüneteltetése, a hiányzó alapanyagok beszerzése, az elnyúló és hatékonyság nélküli meetingek kivétel nélkül kimerítik a vállalat erőforrásait.”

“Ez mind pazarlás és az így elvesztegetett erőforrások más munkafolyamatokból kerülnek elvonásra, ahol szintén hiány, illetve többletmunka lép majd fel. Az így keletkezett többletköltséget a vevő kifizeti Önnek?” – Reinhardt Éva győri Szervezetfejlesztő tanácsadó

Reinhardt Éva győri Szervezetfejlesztő tanácsadó szakmai életútja

Reinhardt Éva 2005-ben kezdte a Lean módszerek elsajátítását az Intersnack győri gyárában. Első feladatai között volt a gyártási hatékonyság növelése, SMED (Single Minute Exchange of Die -Az átállási idő drasztikus csökkentését célul kitűző módszer) a gyártósorokon, a termelési mutatószámok javítása többek között az OEE mutatóhoz szükséges adatok gyűjtése és optimalizálása. Itt ismert meg, és fejlesztett tovább először olyan átfogó mutatószámrendszert ami teljes mértékben képet ad egy vállalat működéséről.

Reinhardt Éva győri Szervezetfejlesztő tanácsadó szakmai tudását 2008-tól már a Dr. Oetker gyárában kamatoztatta. Feladata volt a teljes körű változás menedzsment (change management) támogatása, és a Lean módszertan bevezetése a termelés területére. Legnagyobb projektjei közé tartozott a teljesítmény alapú bérrendszer kialakítása, 5S bevezetése, raktári folyamatok optimalizálása, és a karbantartások rendszerének kialakítása.

2013-ban alapította meg a Monstrator Consuting Kft-t, és kezdte el tanácsadói tevékenységét győri székhellyel. Az indulás időpontjáig szerte a nagyvilágban szerezte tapasztalatait a folyamat-, és szervezetfejlesztés módszereiről. Számos workshop és Lean veszteségvadászat résztvevője volt, ahol autóipari vállalatoknál tapasztalhatta meg a költségcsökkentés alapjait a szervezet és a folyamatok átalakításának köszönhetően. Tanárai között volt Ryutaro Matsuda is.

Reinhardt Éva speciális szakterülete

Az elmúlt években Reinhardt Éva győri Szervezetfejlesztő tanácsadó elsősorban szervezetfejlesztéssel egybekötött folyamatfejlesztésre és vezetői erősségek fejlesztésére specializálódott. Szakmai tudását kiegészítette az emberi viselkedés kutatásával és megismerésével számos tréningen való részvétel által.  Mert ahol folyamatfejlesztés van, ott biztosan a szervezet is változni fog. Egy szervezet működtetője pedig az ember.

Reinhardt Éva a szervezetfejlesztésben a vállalatok vezetőinek ad támogatást egyedülálló tapasztalatával, amit győri tanácsadóként több multinacionális vállalatnál szerzett az ország több területén. Az elmúlt években a munkavállalók erősségeit helyezi előtérbe, amit személyiség teszt (DISK modell) segítségével is alátámaszt. Egy vállalat hatékonyságát azzal is lehet növelni, hogy munkavállalói a személyiségüknek és erősségüknek megfelelő pozíciókban dolgoznak.

Célja győri lean tanácsadóként a multinacionális cégek további támogatása illetve a nagyvállalatok jól működő folyamatainak megismertetése a KKV szektor számára illetve, hogy a vállalat termékei a vevő számára mindig megfelelő időben, megfelelő mennyiségben és minőségben jussanak el.

About Daróczi Zoltán

dr. Daróczi Zoltán 1998 óta tart vezetői és értékesítői tréningeket. Évente több tucat tréninget tart, így megbízható, rutinos tréner. A Győri Tréning vezető trénere.