A tréningszervezés fontos kérdés, hiszen a valószínűleg korlátozottan áll idő a rendelkezésedre. A képzéseket össze kell hangolni a munkával, egyéb fontos programokkal és a többi tréningrésztvevő időbeosztásával is. Ebből a bejegyzésből megtudod, hogyan szervezzük a tréningeket egyéni jelentkezők számára!

A tréningszervezés legfontosabb kérdése: a létszám

Ha egyénileg jelentkezel egy tréningre, némi bizonytalanságot jelent, hogy összejön-e a minimális létszám a kiírt időpontra. Számos nyitott tréning esetében ugyanis egy bizonyos jelentkezői létszámhoz van kötve a képzés elindítása.

A Győri Tréningnél igyekszünk biztosítani, hogy ha egy tréningre jelentkezel, akkor az el is indulhasson. Törekszünk arra, hogy a tréningek vagy egyénileg is elvégezhetők legyenek, vagy a lehető legalacsonyabb létszámmal el tudjanak indulni.

A Győri Tréningnél minden olyan esetben, ahol a tréning már egy fővel, egyéni tréningként is megtartható, a jelentkezésedet követően azonnal tudsz időpontot egyeztetni. A tréning időpontot ezt követően meghirdetjük és amennyiben akad még jelentkező, ő ehhez az időponthoz csatlakozhat. Ennél egyszerűbb tréningszervezés nem létezik.

Milyen témák tartoznak az egyéni tréningként is megtartható képzések közé? A tréningprogramok leírásánál minden esetben fel van tüntetve, hogy megtartható-e egyéni tréningként.

tréningszervezés - létszám

Vannak olyan tréningek, amik csak csoportban végezhetők el. Ilyen esetben a jelentkezésedet követően várni kell, amíg összejön a minimális csoportlétszám. A jelentkezésedet listára tesszük és a tréningszervezés akkor kezdődik, ha a csoportlétszám már megvan. Természetesen a jelentkezésed csak akkor végleges, ha az időpont is megfelel neked.

Ha biztos akarsz lenni abban, hogy társaságod lesz a tréningen, szólj barátodnak, kollégádnak, ismerősödnek. Gyertek együtt a tréningre!

A tréningszervezés második fontos kérdése: az időpont

Ez a második pont, amin áll vagy bukik egy tréning szervezése. Az előre meghirdetett időpontok gyakran kudarcba fulladnak, mert nem jók mindenkinek.

Ezért alapvető szabály, hogy az időpontot csak akkor egyeztetjük, amikor a minimális létszám már összejött. Ez egyéni tréning esetében persze könnyedén megvalósul.

Néhány általános tréningszervezési szabály:

  • A 4 órás tréningeket hétköznap tartjuk. A szokásos időpont 9:00 – 13:00 vagy 14:00 – 18:00.
  • Ha szükséges, ettől eltérő időpontot is egyeztethetünk, például délután 16:00-tól kezdődően.
  • Hétvégén rövid tréninget nem tartunk.
  • A 2 napos tréningek viszont (pl. az Enneagram Személyiségtípusok tréning) hétvégén vannak. A legtöbben csak hétvégén tudnak 2 teljes napot tréningre szánni.

A tréningek helyszíne

A Győri Tréning irodája 8 főig tud színvonalas tréninghelyszínt biztosítani. A rekreációhoz nagy terasz, az autók számára pedig saját parkoló biztosított. A tréningszervezés itt könnyű: nincs terembérleti díj és a teremfoglalás sem ütközik nehézségbe.

tréningszervezés iroda

Kihelyezett tréningeket is tartunk Győrben, vagy Győr közelében. Ha azt szeretnéd, hogy a cégednél legyen kihelyezett tréning és van rá megfelelő tárgyalótermed, akkor ez is megoldható. A tréningszervezés itt sem nehéz, ha megfelelőek a körülmények.

Ha Győr 30 km-es körzetétől messzebb szeretnéd a tréninget, arról külön egyeztetünk. Ugyanez igaz a szállodában tartott tréningekre is. A szállodák esetében előre kell gondolkodni és érdemes lefoglalni a helyszínt minimum 1 hónappal a tervezett időpont előtt.