Bárki is vagy, eladni tudnod kell. Kár, hogy ezt az igazságot olyan kevesen ismerik. Talán nem vagy értékesítő, de az ötleteidet, megoldásaidat “el kell tudnod adni” a környezetednek. Az értékesítési tréningek erre megtanítanak téged és javadra válnak az üzleti életben. Ha pedig kifejezetten az értékesítésben dolgozol, akkor egyenesen kötelezőek.

Sokan vannak, akik vállalkozóvá válnak és utólag rájönnek, hogy ehhez az értékesítés is hozzátartozik. A nyelvtanárnak el kell adnia a nyelvóráit, a fémipari vállalkozónak megrendelőket kell találnia, az asztalos pedig a bútoraira keres vevőt. Értékesítési készségek nélkül ez sokkal nehezebben fog menni.

Értékesítési tréningek a Győri Tréningnél

A Győri Tréningnél találsz értékesítési alaptréninget és speciális értékesítési tréningeket is. Ha még sosem voltál értékesítési tréningen, akkor kezd az alaptréninggel.

Bármelyik tréningre jelentkezel, a saját termékeddel és szolgáltatásoddal fogsz dolgozni. Mindent, amit tanulsz, legalább egy variációban alkalmazni tudod majd a tréninget követően.

Értékesítési Alaptréning

Az Értékesítési Alaptréning az értékesítési tréningek alfája. Teljes áttekintést nyújt neked az értékesítés folyamatától az időpontegyeztetéstől az utánkövetésig.

Az értékesítés külön szakma, aminek megvannak a maga szabályai. Ezen a tréningen megtanulod az alapszabályokat, felépíted első tudatos értékesítési vázlatodat és gyakorolod a legfontosabb technikákat.

A tréningen szó van célkitűzésről, testbeszédről, üzleti viselkedési szabályokról, a beszélgetés indításáról, kérdezéstechnikáról. Gyakorolod a termékbemutatást, a kérdések és ellenérvek kezelését. A gyakorló feladatok mellett a saját termékeddel dolgozol. Sokan úgy érzik, hogy a tréning végére nem csak a technikát, hanem a saját termékeiket is más szemszögből, mélyebben megismerik.

Kattints ide a 4 órás tréning részleteiért!

Hideghívás – belépő az értékesítési sikerhez

Hideghívás - belépő az értékesítési sikerhez

Sok értékesítő retteg az ügyfelek telefonos megkeresésétől. Pedig hozzátartozik a személyes értékesítéshez, hogy felkeress olyan ügyfeleket is, akikkel még nem állsz kapcsolatban.

A telefonos megkeresés még mindig a legolcsóbb és leggyorsabb módja annak, hogy kapcsolatba kerülj új ügyfelekkel. Bármilyen területen dolgozol, a telefonos értékesítés nagyot lendíthet a bevételeden.

Ez az értékesítési tréning maximálisan gyakorlatorientált. Csak a saját termékeiddel dolgozol. Nem csak megismered és gyakorolod a telefonáláshoz tartozó technikákat, hanem fel is hívod az ügyfeleidet.

Nézd meg a rövid leírást!

Átütő Erejű bemutatkozás

Az első benyomás a legerősebb. Mérések szerint egy értékesítés sikere gyakran a beszélgetés bemutatkozó részében eldől. Éppen ezért fontos, hogy tudatosan felkészülj az első benyomásra, arra a néhány mondatra, amit a tárgyalás elején magadról mondasz.

Az első benyomás kialakítása néhány másodperc műve. Külön művészete van az ultrarövid bemutatkozásoknak, ami még nevet is kapott: elevator pitch vagyis liftbeszéd.

A tréningen felkészülsz az egészen rövid, 30-60 másodperces bemutatkozásokra és a 2-3 perces hosszabb bemutatkozásokra is. A tréning végén lehetőséget kapsz arra, hogy egy rövid bemutatkozó videót készítsünk, amit – ha szeretnéd – felteszünk a Győri Tréning Facebook oldalára is. Így ingyen reklámhelyet is kapsz.

Az Átütő Erejű Bemutatkozás tréning leírását ezen a helyen találod meg.

SPIN kérdezéstechnika tréning

a SPIN kérdezéstechnika kérdései

A SPIN kérdezéstechnika tréning egy különleges értékesítési tréning, amit máshol nemigen találsz meg.

A kérdezéstechnika és helyzetfelmérés mindig is központi szerepet játszott az értékesítési folyamatban. De hogy a kérdésekkel eladni is lehet, sőt: magas értékű termékeket és összetett szolgáltatásokat főleg velük lehet eladni, az egy egészen szokatlan megközelítés.

A SPIN kérdezéstechnika Neil Rackham nevéhez fűződik, aki 30.000 értékesítési beszélgetés elemzése során kristályosította ki a SPIN értékesítési technikát. Ez az első értékesítési technika, ami statisztikai elemzéseken alapul.

A tréning során megtanulod a konzultatív, azaz tanácsadói értékesítés jellemzőit és megalkotod a saját SPIN kérdéseidet.

A SPIN kérdezéstechnika tréning leírása itt található.

Ellenvetések kezelése mesteri módon

Az értékesítési tréningek közül az ellenvetések kezelése az egyik legnépszerűbb. Az ellenvetéseket sokan nem szeretik, pedig az ellenvetés nem más, mint az érdeklődés jele. Ha értékesítésben dolgozol, meg kell barátkoznod az ellenvetésekkel.

Az ellenvetések kezelése nem ördöngösség. Ezen a képzésen megtanulhatod, hogyan kerüld el, hogy bárki is beléd fojtsa a szót. Megtanulod, hogyan készülnek fel az ellenérvek kezelésére azok, akik mindenre meg tudnak válaszolni.

Ezen a tréningen 11 ellenvetéskezelési technikát ismersz meg és legtöbbjüket gyakorolod is. Felkészülsz azokra a gyakori ellenvetésekre, amik a te termékeddel kapcsolatban előfordulhatnak.

Kattints ide a leírásért!

Ha a munkád része az értékesítés, mindenképpen ajánlom, hogy vegyél részt értékesítési tréningeken. A Győri Tréningnél a saját termékeiddel dolgozol és azonnal használható technikákat kapsz. Így rögtön pénzre tudod váltani a megszerzett tudást.

Ha nem voltál még Értékesítési Tréningen, gyere el az Értékesítési Alaptechnikák Tréningre!

Az Értékesítési Alaptechnikák Tréningen áttekintést kapsz az értékesítés teljes folyamatáról és megismered az alaptechnikákat. Ez a tréning önmagában is sokkal sikeresebbé tesz téged. A későbbiekben pedig a speciális tréningeket is erre a tudásra építheted.

Jelezd érdeklődésedet ezen az űrlapon és értesülni fogsz az induló tréningek időpontjairól!