Értékesítési tréning egyénileg

értékesítési tréning egyénileg

Az értékesítés külön szakma, aminek megvannak a saját szabályai. Az Értékesítési tréning egyénileg azoknak szól, akik azonnali tippeket szeretnének, nincs idejük várni amíg egy képzés elindul, akik a saját helyzetükre szabott programot szeretnének és nem egy általános tájékoztatást.

Az értékesítést nehéz egyedül megtanulni. Az elérhető hanganyagok, könyvek,előadások gyakorlati alkalmazása is sokszor nehézségekbe ütközik. Minden sokkal gyorsabb és egyszerűbb, ha van egy saját mentorod, aki segít kiigazodni az értékesítési technikákban. Aki megmutatja hogyan alkalmazd a saját helyzetedre az általános szabályokat.

Minél hamarabb leszel jó értékesítő, annál gyorsabban fogsz jobban eladni. Ez pedig bevételt, vagyis pénzt jelent neked.

Ebben segít az egyéni értékesítési tréning, ahol egyénileg, vagy maximum 6 résztvevővel együtt, személyre szabottan és interaktívan gyakorolhatod az értékesítési technikákat.

A Győri Tréning folyamatosan kínál értékesítési tréningeket, amikre jelentkezhetsz.

Értékesítési tréning egyénileg – építs szilárd alapokra!

Az értékesítés a célpiac meghatározásával, a termék előnyeinek kidolgozásával és az értékesítési stratégia felállításával kezdődik. Egy alapozó egyéni értékesítési tréningen ezek a szempontok is fontosak, sőt, a tréning után akár tanácsadást is kérhetsz ebben a témában.

Magának az értékesítésnek van egy logikus felépítése, folyamata is. Ez a célpiac meghatározásánál kezdődik és az értékesítés után követésével végződik. Ha tisztában vagy a saját folyamatoddal, kevesebb energiával és nagyobb hatékonysággal, sikerrel fogsz több pénzt keresni. Az értékesítési tréning egyénileg végezve lehetőséget nyújt a saját folyamatod felállításában.

Ezután következnek az értékesítési alaptechnikák. Az egyéni értékesítési tréningen nem csak megismered, de gyakorlod is a nyitási technikákat, a helyzetfelmérést, a termékbemutatást, érvelést, a beszélgetés lezárását.

Egyéni értékesítési tréningek az egyes technikák gyakorlására

Az értékesítés csodálatos tudomány. Van benne stratégia, logika, pszichológia. Egy értékesítési tréning egyénileg végezve lehetőséget ad arra, hogy ezeket külön-külön, a saját termékedre szabva megtanuld.

Egy kis felsorolás és ízelítő a sales tréningek témáiból

  • első benyomás, bemutatkozás – megtanulhatod, hogyan nyerd meg az ügyfél bizalmát már az első másodpercekben
  • kérdezéstechnika – megtanulhatod, hogyan találd meg kérdésekkel az ügyfél vásárlási szempontjait. Így a terméket sokkal meggyőzőbben mutathatod be.
  • érveléstechnika – a haszonérvek és az érzelmi érvek segítségével gyorsabban, meggyőzőbben tudod az ajánlatodat képviselni
  • ellenérvkezelés – győzd meg az ügyfelet a saját ellenérvein keresztül az ellenérvkezelési technikák alkalmazásával
  • zárási technikák – segítsd az ügyfelet a pozitív döntés meghozatalában. Zárd le a beszélgetéseket határozottan és távozz minden esetben pozitív benyomást hagyva.
  • hideghívás technikák – ne várd meg, amíg az ügyfelek keresnek. Találd meg őket és egyeztess velük időpontot a telefonálási technikák alkalmazásával!

Az egyéni értékesítési tréningen mindig a saját termékedre, célcsoportodra, helyzetedre vonatkoztatva gyakorolsz. Egy ilyen képzés nem csak tanulás, hanem fejlesztés, tanácsadás is.

Mi az első lépés az egyéni értékesítési tréning felé?

Természetesen tájékozódhatsz a weboldalon. Megtalálod a fontosabb tréningek leírását, végigtekintheted az értékesítési tréningprogramokat, kiválaszthatod azt, ami téged a leginkább érdekel.

Minden tréningprogram leírásánál találsz egy űrlapot, amin jelezheted az érdeklődésedet. Töltsd ki, küldd be és automatikusan értesítést kapsz a választott tréning indulásáról.

Az aktuálisan meghirdetett tréningprogramokat is megtekintheted, ahol azonnal konkrét időpontra jelentkezhetsz.

És természetesen az a lehetőség is nyitva áll, hogy megbeszéljük az elvárásaidat és közösen választjuk ki azt a képzést, ami a legmegfelelőbb.

Vedd igénybe a fél órás ingyenes Online Igényfelmérést!

Tájékozódj gyorsabban a lehetőségekről! Vedd fel velünk a kapcsolatot és egy ingyenes fél órás online igényfelméréssel segítünk a tájékozódásban!

Foglalj magadnak időpontot a Facebookon!