Vezetői tréning egyénileg

vezetői tréning egyénileg

A vezetői tréning egyénileg minden vezető számára hasznos opció. Ha nem kívánsz másokhoz alkalmazkodni, ha a saját vállalatod nem szervez számodra vezetői tréninget, ha egyéni időpontban, saját helyzetedre szabva szeretnéd tökéletesíteni a vezetői munkádat, akkor jó helyen jársz.

Az egyéni vezetői tréning kiváló választás mikro- és kisvállalkozások vezetőinek is. Azok is részt vehetnek rajta, akik nagyobb vállalatnál dolgoznak vezetői beosztásban és szeretnék tökéletesíteni vezetői tudásukat. Ebből a cikkből megtudod, miért fontos számodra a vezetői tréning és milyen tipikus témákon vehetsz részt.

Vezetői tréning egyénileg – miben különbözik a céges vezetői tréningektől?

Az egyéni vezetői tréningek is ugyanazokat a témákat tárgyalják, mint a céges vezetői tréningek. A különbség elsősorban a szervezésben áll.

Egy egyéni vezetői tréning egy vagy több 4 órás modulból áll. A résztvevői létszám 4-6 fő, így maximális figyelem jut mindenkire.

Miért jelentkezz vezetői tréningre?

Egy tipikus kisvállalati vezető nagyon jól ért a szakmájához. Ő építi fel a munkafolyamatokat, ő tűzi ki a célokat. Ő oldja meg a problémákat és ő hozza meg a döntéseket.

Ez a hozzáállás szép, dicséretes és hősies dolog. Azonban minden vezetőnek csak 24 órája van a munkavégzésre. Ezen kívül van családja, saját szükségletei és nem tévedhetetlen. A tipikus kisvállalati vezető ezért saját maga korlátozza cége növekedését és saját maga jelenti magának a legfőbb stresszforrást. Ezért marad meg a legtöbb mikrovállalkozás mikrovállalkozásnak – egészen addig, amíg meg nem szűnik.

Mit ad neked az egyéni vezetői tréning? Megtanulod, hogyan támaszkodj a munkatársaidra. Felszabadít a napi munka alól, így jobban figyelhetsz a cégfejlesztésre. Lehetővé teszi, hogy élvezd az életet, miközben a munkavégzés minősége javul és a bevétel is növekszik.

Tipikus vezetői témák

A vezetői tréning egyénileg felöleli a legfontosabb vezetőképzési témákat:

  • vezetői szemlélet, vezetői alapfeladatok
  • feladatkiadás, munkaszervezés
  • munkatársak betanítása, fejlesztése
  • vezetői stílusok tudatos alkalmazása
  • visszajelzések adása

Csak azok a témák maradnak ki, amelyek tényleg nagyobb vállalatokat érintenek: projekt menedzsment, teljesítmény értékelés.

Kinek érdemes jelentkezni az egyéni vezetői tréningre?

Ma Magyarországon több tízezer mikro- és kisvállalkozás van mindössze néhány alkalmazottal. Jellemzően a szakmai tudásukra támaszkodva alapítottak vállalkozást, nem tudatos vállalatépítők. Számukra létfontosságú, hogy ismerjék a vezetői munkához kapcsolódó technikákat.

A vezetői tréning egyénileg segít abban, hogy könnyebben végezd jelenlegi feladatodat és felkészülj arra, hogy a céged növekedési pályára áll.

Nagyon sokan vannak, akik valamilyen vezetői feladatot kaptak megfelelő vezetőképzés nélkül. Ők nem fognak céget építeni, de gyakran szenvednek túlterheltség, stressz, időhiány miatt. Ők azok, akik mások hibáit maguk korrigálják, akik saját munkaidejükkel pótolják ki mások alacsony hatékonyságú munkáját.

A vezetői tréning egyénileg abban segíti téged, hogy emberi életet élhess vezetőként is. Hogy vezetőként is maradjon időd a családra, magánéletre és örömet találj a munkában.

Hogyan jelentkezhetsz egyéni vezetői tréningre?

Kövesd ezt a linket és tekintsd meg az egyes programok leírását. Ha valamelyik megtetszik, töltsd ki az érdeklődő űrlapot. Automatikus értesítést kapsz arról, ha valamelyik tréning elindul.

Az is nagyon jó döntés, ha felveszed velünk a kapcsolatot és megbeszéljük a lehetőségeket. Kattints az alábbi gombra és egyeztetünk egy időpontot.

Vedd igénybe a fél órás ingyenes Online Igényfelmérést!

Tájékozódj gyorsabban a lehetőségekről! Vedd fel velünk a kapcsolatot és egy ingyenes fél órás online igényfelméréssel segítünk a tájékozódásban!

Foglalj magadnak időpontot a Facebookon!