Előfizetés 5S folyamat online tréningre

Jelentkezés tréningre_01

Köszönöm, hogy érdekel az 5S Folyamat Online Tréning. Ezt a tréninget akárhányszor elvégezheted az egy éves hozzáférési idő alatt. Bárhányszor kitöltheted az online konfliktuskezelési tesztet és hozzáférsz az újabb feladatokhoz, javított és bővített anyagokhoz is.

Mennyibe kerül a tanfolyam?

A tréning 7 leckéből áll és egy éves korlátlan hozzáférést tartalmaz. Az ára csak 3.900 Ft ami ráadásul még ÁFA mentes is. A hozzáférés ideje alatt megkapsz minden javítást, bővítést és új feladatot.

Ez az ár bevezető ár, a tréning ennél sokkal többet ér. Az online tanfolyamok átlagos ára 4.900 – 19.900 Ft között van. Nem tudom, meddig marad ilyen olcsó ez a tanfolyam, ezért jobb, ha mindjárt lecsapsz rá.

Az előfizetés menete

A tanfolyami díj kifizetése Átutalással lehetséges.

Átutalással történő fizetés esetén a díjfizetés a díj beérkezését követően minősül befizetettnek.

A fizetéstől számított 2 munkanapon belül a megadott e-mail címedre megkapod a hozzáférési adatokat, az első tanfolyami e-mailt és a számlát.

A hozzáférési adatok, a tanfolyami e-mail és a számlát tartalmazó e-mail 3 külön e-mailben fog megérkezni hozzád. Technikai okokból a feladók is különböznek:

  • a hozzáférési adatok küldője a WordPress, vagyis maga a weboldal,
  • a számlát és a tanfolyami e-maileket Reinhardt Éva Győri Lean Tanácsadótól kapod.

A felhasználói bejelentkezési adatok (felhasználónév és jelszó) fogadásáért te vagy a felelős, vagyis előfizetés után kérlek ellenőrizd a levélszemét mappát is. Ha az előfizetési díj befizetését követő 2 munkanapon belül nem kapod meg a hozzáférési adatokat, kérlek jelezd a hibát a honlapon megadott e-mailen vagy telefonszámon.