Személyes konzultáció 5S folyamat témakörben

egyéni konzultáció

Az 5S Folyamat Online Tréningen minden alapeszközt megkaptál ahhoz, hogy nekikezdj a rendrakásnak a vállalatodnál (vagy a háztartásban). Néha azonban a konkrét megvalósítás akadályokba ütközik. Kérdéseid és kétségeid támadhatnak, amikről jó lenne beszélni.

Az 5S Folyamat látszólag egyszerű, de a gyakorlati megvalósítása sokszor kérdéseket vet fel. Mint oly sok területen, az ördög itt is a részletekben bújik meg.

Egy tapasztalt lean tanácsadó, aki már sok helyen látta az 5S konkrét megvalósítását, néhány gyakorlati tanáccsal át tud lendíteni téged a nehézségeken.

Ilyen helyzetekben segít az Online Konzultáció. Előre egyeztetett időpontban, amikor zavartalanul tudunk beszélni, szívesen segítek a tanultak alkalmazásában. Amennyiben szükség van rá, a konkrét helyszínen is folytathatjuk a telefonon megkezdett munkát.

A beszélgetést valamilyen online eszközzel – Skype-on, Messengeren, WhatsAppon – folytatjuk. Így nem kell a telefonszámlát figyelni.

Egy 30 perces beszélgetés díja 6.900 Ft és ezért az összegért teljes figyelmem és minden tapasztalatom a rendelkezésedre áll.


Vedd fel velem bátran a kapcsolatot, ezen az űrlapon keresztül. Jelöld meg a témát, amiről beszélgetni szeretnél.