A tréningszervezés fontos kérdés, hiszen a valószínűleg korlátozottan áll idő a rendelkezésedre. A képzéseket össze kell hangolni a munkával, egyéb fontos programokkal és a többi tréningrésztvevő időbeosztásával is.

Alapvető szabály, hogy ha valamilyen speciális kérésed van, nyugodtan jelezd felénk. Igyekszünk megoldást találni rá.

Az alábbi néhány pontban az általános tréningszervezés szabályairól olvashatsz.

A tréningszervezés legfontosabb kérdése: a létszám

Bármilyen tréning szervezése azon áll vagy bukik, hogy összejön-e a minimális létszám a kiírt időpontra.

A Győri Tréningnél minden olyan esetben, ahol a tréning már egy fővel, egyéni tréningként is megtartható, a jelentkezésedet követően azonnal tudsz időpontot egyeztetni. A tréning időpontot ezt követően meghirdetjük és amennyiben akad még jelentkező, ő ehhez az időponthoz csatlakozhat. Ennél egyszerűbb tréningszervezés nem létezik.

Milyen témák tartoznak az egyéni tréningként is megtartható képzések közé? Például a Prioritások felállítása, az Átütő Erejű Bemutatkozás, az Értékesítési Alaptréning. Minden tréning esetében fel van tüntetve, hogy megtartható-e egyéni tréningként. Böngészd végig a tréningleírást.

tréningszervezés - létszám

Vannak olyan tréningek, amik csak csoportban végezhetők el. Ilyen esetben a jelentkezésedet követően várni kell, amíg összejön a minimális csoportlétszám. A jelentkezésedet listára tesszük és a tréningszervezés akkor kezdődik, ha a csoportlétszám már megvan. Természetesen a jelentkezésed csak akkor végleges, ha az időpont is megfelel neked.

A csak csoportban végezhető tréningekre jó példa az Enneagram Személyiségtípusok tréning. Célszerű, hogy a 9 személyiségtípusból legalább néhány jelen legyen a csoportban. Így a minimális létszámot 6 főben határoztuk meg. A minimális létszám – ha van ilyen – szintén szerepel a tréningleírásban.

Ha biztos akarsz lenni abban, hogy társaságod lesz a tréningen, szólj barátodnak, kollégádnak, ismerősödnek. Gyertek együtt a tréningre!

A tréningszervezés második fontos kérdése: az időpont

Ez a második pont, amin áll vagy bukik egy tréning szervezése. Az előre meghirdetett időpontok gyakran kudarcba fulladnak, mert nem jók mindenkinek.

Ezért alapvető szabály, hogy az időpontot csak akkor egyeztetjük, amikor a minimális létszám már összejött. Ez egyéni tréning esetében persze könnyedén megvalósul.

Néhány általános tréningszervezési szabály:

  • A 4 órás tréningeket hétköznap tartjuk. A szokásos időpont 9:00 – 13:00 vagy 14:00 – 18:00.
  • Ha szükséges, ettől eltérő időpontot is egyeztethetünk, például délután 16:00-tól kezdődően.
  • Hétvégén rövid tréninget nem tartunk.
  • A 2 napos tréningek viszont (pl. az Enneagram Személyiségtípusok tréning) hétvégén vannak. A legtöbben csak hétvégén tudnak 2 teljes napot tréningre szánni.

A tréningek helyszíne

A Győri Tréning irodája 8 főig tud színvonalas tréninghelyszínt biztosítani. A rekreációhoz nagy terasz, az autók számára pedig saját parkoló biztosított. A tréningszervezés itt könnyű: nincs terembérleti díj és a teremfoglalás sem ütközik nehézségbe.

tréningszervezés iroda

Kihelyezett tréningeket is tartunk Győrben, vagy Győr közelében. Ha azt szeretnéd, hogy a cégednél legyen kihelyezett tréning és van rá megfelelő tárgyalótermed, akkor ez is megoldható. A tréningszervezés itt sem nehéz, ha megfelelőek a körülmények.

Ha Győr 30 km-es körzetétől messzebb szeretnéd a tréninget, arról külön egyeztetünk. Ugyanez igaz a szállodában tartott tréningekre is. A szállodák esetében előre kell gondolkodni és érdemes lefoglalni a helyszínt minimum 1 hónappal a tervezett időpont előtt.

Megközelíthetőség

A Győri Tréning irodájának címe: 9028 Győr, Máté Mária utca 4/A

A kapucsengőn kérlek a Real Progress Kft. nevét keresd! Csengetés: üsd be a 15-ös számod és nyomd meg a csengő gombot.

tréningszervezés Máté Mária utca


Ismerd meg élőben a tréningekben rejlő lehetőségeket!

Vegyél részt a néhány órás Cégfejlesztés Okosan tréningen, ahol érintjük a tréningszervezési kérdéseket is. Közvetlenül megtapasztalhatod, mit jelent a tréning egy vállalat részére, hogyan segít a tréning a nyereség növelésében, a stressz csökkentésében.

Jelezd érdeklődésedet ezen az űrlapon és máris értesülsz a legközelebbi tréning időpontról!