Szeretnél több feladatot delegálni másoknak, de nincs rá alkalmas ember? Túl sok olyan feladat van, amihez csak te értesz igazán? Nincs időd a valódi vezetői munkára, ezért nem fejlődik a vállalkozás úgy, ahogyan szeretnéd? Rabszolga vagy a saját cégedben? Hozz ki többet munkatársaidból! Ebben segít a Fejlesztő Vezetés Tréningprogram.

Miről szól a Fejlesztő Vezetés tréningprogram?

8 perces tréningbemutató

A Fejlesztő Vezetés Tréningprogramon megtanulod azokat az eszközöket, amikkel képes leszel a dolgozói csapat folyamatos és céltudatos fejlesztésére. Ennek során növekedni fog a dolgozói elkötelezettség, javulni fog a munka hatékonysága és minősége.

Elkötelezett és megfelelő tudású munkatársakkal több időd lesz a valódi vezetői feladatokra, az új ötletek vagy piaci lehetőségek kihasználására. Ezáltal a vállalkozásod gyorsabb növekedési pályára áll és több nyereséget termel.

A Fejlesztő Vezetés tréningprogram 3 modulon keresztül adja mutatja meg neked a sikerhez vezető utat.

1. Alaptechnikák

2. Készségfejlesztés

3. Rendszerépítés

1. Alaptechnikák: Ebben a részben felállítasz egy diagnózist a meglévő helyzetről. Tudni fogod, milyen fejlettségi szintjei lehetnek egy vállalatnak. Megismered a vezetői típusokat és azt is, hogy melyik milyen fejlettségű csoportot tudsz vezetni. Szembesülsz a dolgozók motiválásának alapkérdéseivel. Találkozol a helyzetfüggő vezetés és a teljesítményértékelés alapfogalmaival. Eszközt kapsz a dolgozók fejlettségi szintjének megállapításához és a megfelelő vezetői kommunikációhoz.

2. Készségfejlesztés: Az alaptechnikák után a készségszintű alkalmazást fejleszted. Megismerkedsz az értékelés és visszajelzés szabályaival. A Fejlesztő Vezetés Tréningprogram során konkrétan gyakorolod a fejlettség értékelését, a célkitűző és értékelő beszélgetések levezetését. Saját kiválasztott dolgozódat értékeled, fejlődési célt tűzöl ki és kipróbálod a fejlesztési ciklushoz tartozó beszélgetések levezetését. Csekklistákat, beszélgetési vezérfonalakat kapsz és helyzetgyakorlatokban próbálod ki őket.

3. Rendszerépítés: A Fejlesztő Vezetés tréningprogram utolsó modulja a vállalatfejlesztésről szól. Megtanulod kidolgozni a konkrét teljesítményértékelő űrlapokat. Teljesítmény elemző excel táblát kapsz kézhez, amiben nyilván tudod tartani a dolgozók fejlődését. Fejlesztési tervet állítasz fel, ami hónapokra tervezhetővé teszi a dolgozók előrehaladását. Az új dolgozók részére betanítási tervet készítesz. Végül megismersz két olyan segédszoftvert, amivel fejlesztheted a szakmai tudást és a dolgozók munkavégzését. Elkezded a tudatos fejlesztési munkát és munkatársaid néhány hónap alatt hatalmasat lépnek előre.

Kinek szól a Fejlesztő Vezetés Tréningprogram?

A Fejlesztő Vezetés segít téged abban, hogy egységes és egyértelmű elvárásrendszert hozz létre a dolgozók számára.  A tudatos fejlesztési tervvel, a helyzetfüggő vezetés eszközeivel és a fejlesztő visszajelzések segítségével ki tudod alakítani azt a dolgozói hozzáállást és tudásszintet, amire mindig is vágytál.

A Fejlesztő Vezetés Tréningre érdemes eljönnöd, ha

  • Szeretnél több időt fordítani a valódi vezetői munkára: termék- és cégfejlesztésre, kapcsolatépítésre. Emiatt szeretnél feladatokat delegálni, de ehhez fejlesztened kell munkatársaidat.
  • Szeretnéd, ha kevesebb lenne a selejt, a leállás, a tévedés, a kétszer végzett munka. Ehhez arra van szükség, hogy a dolgozók egyre jobban végezzék munkájukat.
  • Csökkentenéd a munkahelyi stresszt, a feszültséget, a konfliktusokat. Ehhez együttműködőbb, önállóbb, megbízhatóbb munkatársakra van szükség.
  • Gyakran cserélődnek a dolgozók és folyamatosan szükség van betanításra. Csökkenteni szeretnéd a betanítás idejét és növelni annak hatékonyságát.

Szervezési információk

A Fejlesztő Vezetés Tréningprogram 3 modulból áll, a modulok egyenként 4 órásak. A modulok időpontját egyénileg egyeztetjük. Nem csak általában ismered meg a Fejlesztő Vezetés technikáit, hanem tanácsadást is kapsz a te konkrét vezetői helyzetedre vonatkoztatva. Az egyes modulok között alkalmazhatod a már tanultakat, a következő modulon pedig kiértékeljük a tapasztalatokat.

A Fejlesztő Vezetés Tréningprogram tartható online és személyes tréningként is. A részleteket egyénileg egyeztetjük.

Tréner: Daróczi Zoltán

Időtartam: 3×4 óra

Dátum: egyéni időpont

Létszám: 1-6 fő

Helyszín: Online tréning

Ár: 79.000 Ft / fő