A Vezetői Kommunikáció Tréning segít megérteni a vezető és beosztott közötti sajátos kapcsolatot, a kommunikációs csapdák elkerülésének módjait. Ezeket az ismereteket mindenkinek tudnia kell, aki akár csak egyetlen embert is irányít.

Miről szól a Vezetői Kommunikáció Tréning?

Egy jó szakember, egy ügyes vállalkozó, egy frissen végzett diplomás – bárki kerülhet vezetői beosztásba. Sokan panaszkodnak közülük, hogy ostoba beosztottakkal vannak körülvéve – nem értik a dolgokat, nem motiváltak, sokat hibáznak. Vajon minden vezető ostoba beosztottakkal van megáldva? Vagy csak arról van szó, hogy a vezetői kommunikáció külön szaktudást igényel, amit egyetlen iskolában sem tanítanak?

  • A Vezetői Kommunikáció Tréningenfoglalkozol a vezetői szereppel és a vezetői feladatokkal. Áttekinted a munkavégzésedet, így elkerülheted, hogy vezetőként te legyél a szűk keresztmetszet a csoport teljesítményében. Örvendetes mellékhatásként csökken a leterheltséged és növekszik a beosztottak elégedettsége is.
  • A motivációs elméletekre építve megtanulod, mi az, ami a valóban motiválja a dolgozókat. A tréning végére megtudod, miért nem a pénz az, ami tartósan jó teljesítményre ösztönzi a beosztottaidat és mi az, amivel valóban mozgatni tudod őket.
  • A kommunikációs szabályok segítségével megtanulsz úgy feladatokat kiadni, hogy valóban az történjen, amit eredetileg gondoltál. Csökken a hibák száma és javul a dolgozókról alkotott véleményed.

Ha úgy érzed, még nem megy minden elég olajozottan, vegyél részt a Vezetői Kommunikáció Tréningen!

Neked szól-e a Vezetői Kommunikáció Tréning?

Neked szól a Vezetői Alaptréning, ha vezető beosztásban vagy és még nem vettél részt hasonló tréningen. Akkor is hasznodra válnak az ismeretek, ha nem vagy vezető beosztásban, de másokat irányítasz, másokkal együttműködsz a feladatvégzés közben.

A Vezetői Kommunikáció Tréning témakörei

A Vezetői kommunikáció tréning 4 órás. A 4 óra témakörei és leírásuk:

  • Vezetői feladatok – a 3 feladatcsoport. Mivel foglalkozzon egy vezető, és mivel ne?
  • A Pygmalion effektus és a helyes vezetői hozzáállás. Hogyan befolyásolod tudat alatt a dolgozók teljesítményét?
  • Munkatársak motiválása – a szükségletpiramis, a sikerorientáltság és kudarckerülés, kapcsolat- és eredménymotiváltság használata az irányításban.
  • Információadás és feladatmeghatározás – hogyan kerüld el a tipikus kommunikációs csapdákat?

Pénzvisszafizetési garancia a tréningre

Mielőtt eljönnél a Vezetői Kommunikáció Tréningre, rövid telefonos igényfelméréssel tisztázzuk az igényeidet. A tréningen igyekszünk választ adni a konkrét kérdéseidre is. Ha a tréning végén mégis elégedetlen lennél, esetleg nem azt kaptad, amit vártál, kérdés nélkül visszakapod a tréning árát.

Szervezési információk

Tréner: Daróczi Zoltán

Hogyan jelentkezhetsz?

Töltsd ki az űrlapot, hogy jelezd érdeklődésedet a Vezetői Kommunikáció Tréning iránt. Az űrlap kitöltése után megkapod az aktuálisan induló tréning időpontjait.