A Vezetői Kommunikáció Tréning szilárd alapot ad. Kezdő és haladó vezetőknek egyaránt ajánlott.

Segít megérteni a vezetői szerepet, a dolgozók motivációját és a kommunikációs csapdák elkerülésének módjait. Ezeket az ismereteket mindenkinek tudnia kell, aki akár csak egyetlen embert is irányít.

Miről szól a Vezetői Kommunikáció Tréning?

Egy jó szakember, egy ügyes vállalkozó, egy frissen végzett diplomás – bárki kerülhet vezetői beosztásba. Sokan panaszkodnak közülük, hogy nehezen boldogulnak a beosztottakkal – nem teszik azt, amit kellene, nem motiváltak, sokat hibáznak. Vajon a munkatársak, beosztottak általában nehéz emberek? Vagy csak arról van szó, hogy a vezetői kommunikáció külön szaktudást igényel, amit egyetlen iskolában sem tanítanak?

Ezen a tréningen három alaptémával foglalkozol, amire minden igazi vezető munkája épül. Nézd meg a 7 perces tréningbemutatót!

Miről is szól tehát ez a négy órás tréningprogram? Röviden:

1. Vezetői szerepek

2. Vezetői motiváció

3. Vezetői kommunikáció

1. A Vezetői Kommunikáció Tréningen foglalkozol a vezetői szereppel és a vezetői feladatokkal. Áttekinted a munkavégzésedet, így elkerülheted, hogy vezetőként te legyél a szűk keresztmetszet a csoport teljesítményében. Örvendetes mellékhatásként csökken a leterheltséged és növekszik a beosztottak elégedettsége is.

2. A motivációs elméletekre építve megtanulod, mi az, ami a valóban motiválja a dolgozókat. A tréning végére megtudod, miért nem a pénz az, ami tartósan jó teljesítményre ösztönzi a beosztottjaidat, és mi az, amivel valóban mozgatni tudod őket.

3. A kommunikációs szabályok segítségével megtanulsz úgy feladatokat kiadni, hogy valóban az történjen, amit eredetileg gondoltál. Csökken a hibák száma és javul a dolgozókról alkotott véleményed.

Kinek szól a Vezetői Kommunikáció Tréning?

Neked szól a Vezetői Alaptréning, ha vezető beosztásban vagy és még nem vettél részt hasonló tréningen. Akkor is hasznodra válnak az ismeretek, ha nem vagy vezető beosztásban, de másokat irányítasz, másokkal együttműködsz a feladatvégzés közben.

A Vezetői Kommunikáció tréningre érdemes eljönnöd, ha:

 • úgy érzed, túl sokat foglalkozol napi feladatokkal és szeretnél több időt fordítani a valódi vezetői munkára
 • néhány dolgozóról negatív a véleményed, és szeretnéd pozitívan befolyásolni a munkavégzését.
 • tudatossá akarsz válni a motivációban. A szükségletpiramis, a sikerorientáltság és kudarckerülés, kapcsolat- és eredménymotiváltság használatával növelni szeretnéd a teljesítményt és a dolgozói elégedettséget.
 • néha nem érted, miért értik félre, amit mondasz. Átgondolt információadással és feladat meghatározással el kívánod kerülni a tipikus kommunikációs csapdákat.

Ha úgy érzed, még nem megy minden elég olajozottan, vegyél részt a Vezetői Kommunikáció Tréningen!

Szervezési információk

A Vezetői Kommunikáció Tréning 4 órás program. Az időpontját egyénileg egyeztetjük. A Vezetői Kommunikáció tréning feladatai során a saját vezetői munkádra is kapsz visszajelzést, a technikákat a saját mindennapjaidra is vonatkoztatod. A módszerek között előadások, rövid prezentációk, feladatlapok, filmfelvételek és megbeszélések szerepelnek. Az online megvalósítás lehetővé teszi, hogy bárhonnan bekapcsolódhass a programba.

Egyéni tréning

 • Egyéni részvétel
 • 3 órás tréningprogram
 • Egyéni időpont
 • Online vagy személyes tréning

Céges tréning

 • 1-8 fő
 • 4 órás tréningprogram
 • Egyéni időpont
 • Online vagy személyes tréning