Maximális dolgozói szaktudás és munkamotiváció. Jól együttműködő munkatársak. Ezt adja neked a Fejlesztő Vezetés alkalmazása! Ennek eszközeit tanulod meg ezen a tréningen.

A Fejlesztő Vezetés tréning segít abban, hogy kiváló munkatársi gárdát alakíts ki magadnak!

Ha alkalmazod a fejlesztő vezetés eszköztárát, akkor már néhány hónap alatt érezhetően javul a munkavégzés légköre, csökken a hibák száma és motiváltabbak lesznek a dolgozók. Vezetőként olyan csapatot alakítasz ki magadnak, akikre valóban támaszkodhatsz.

Ha nem használod a fejlesztő vezetést, akkor minden marad a régiben. Évek múlva is ugyanazokkal a hibákkal fogsz találkozni, túlterhelt maradsz és nem tudsz előre lépni.

Fejlesztő Vezetés tréning

Miről szól a Fejlesztő Vezetés tréning?

Ez a képzés a helyzetfüggő vezetés alapelvein nyugszik. Megtanítja, hogyan állíts fel egy dolgozói fejlettséget mérő rendszert, hogyan sorold be a dolgozókat, majd hogyan tűzz ki fejlődési célokat. Foglalkozik a feladatkiadás megfogalmazásával, valamint a negatív és pozitív visszajelzések adásával. Méri a dolgozó előrehaladását, így visszacsatolást ad a vezetői munka eredményességéről is.

A tréningen tanultakat az egyes modulok között azonnal alkalmazni fogod. Az alkalmazás eredményét rögzítjük, a tapasztalatokat kiértékeljük, így már a tréning végére hatékonyabbá, eredményesebbé teheted kiválasztott dolgozóidat.

Neked való a Fejlesztő Vezetés tréning, ha

 • Szeretnél több időt fordítani a valódi vezetői munkára: termék- és cégfejlesztésre, kapcsolatépítésre. Emiatt szeretnél feladatokat delegálni, de ehhez fejlesztened kell munkatársaidat.
 • Szeretnéd, ha kevesebb lenne a selejt, a leállás, a tévedés, a kétszer végzett munka. Ehhez arra van szükség, hogy a dolgozók egyre jobban végezzék munkájukat.
 • Csökkentenéd a munkahelyi stresszt, a feszültséget, a konfliktusokat. Ehhez együttműködőbb, önállóbb, megbízhatóbb munkatársakra van szükség.
 • Gyakran cserélődnek a dolgozók és folyamatosan szükség van betanításra. Csökkenteni szeretnéd a betanítás idejét és növelni annak hatékonyságát.

Nem érdemes részt venned a Fejlesztő Vezetés tréningen, ha nincsenek beosztottaid vagy a dolgozók tökéletes munkát végeznek és motiváltak. Ha szeretsz mindent magad intézni, függetlenül attól mennyi munkát jelent az.

A tréning témakörei

 • Vezetői szerep és feladatkörök. Dolgozók motiválása.
 • Dolgozói fejlettség értékelése, fejlesztendő területek meghatározása, fejlesztési cél kitűzése.
 • Új munkafolyamat betanítása.
 • Feladatkiadás 4 stílusban: irányítás, tanítás, támogatás és delegálás
 • Visszajelzési technikák: pozitív és negatív visszajelzés adása.
 • Fejlesztő beszélgetés levezetése, hibák korrigálása, negatív visszajelzés adása.
 • Dicséret alkalmazása, pozitív motiváció használata a teljesítmény javítására.

A Fejlesztő Vezető tréning 4, egyenként 4 órás modulból áll. A modulok között általában 2 hét telik el. Ez a két hét lehetőséget ad a tanultak gyakorlati kipróbálására és a tapasztalatok szerzésére. Minden tréninget a tapasztalatok kiértékelésével kezdünk. Így a tréning segít abban, hogy ténylegesen elkezd a fejlesztő vezetést és néhány hónap múlva már élvezni tudd az előnyeit.

Szervezési információk

A tréning időtartama: 4 x 4 óra

A tréning négy modulban kerül megtartásra. A modulok között 1-2 hét szünetet tartunk.

Tréner: Daróczi Zoltán

Résztvevői visszajelzések


Érdekel a Fejlesztő Vezetés Tréning? Add meg elérhetőségeidet és értesítést kapsz a következő induló Fejlesztő Vezetés tréningről!