A piaci tényezők folyton változnak és változnak a vállalatok is. Vezetőként alkalmazkodnod kell a megváltozott körülményekhez és ebben rászorulsz az érintettek támogatására is. A szükséges változások bevezetése azonban sokszor rögös, akadályokba ütközik vagy kudarcba fullad. A változások bevezetése tréningen megismered a változások elfogadásának hátterét. Segít téged, hogy ne csak elkezd, hanem sikeresen be is fejezd a változásokat.

Miről szól a Változások Bevezetése tréning?

Témakörök és módszerek részletes ismertetése

Sok vezető találkozik azzal a helyzettel, hogy teljesen egyértelmű és szükséges változásokat is nagyon nehéz elfogadtatni az érintettekkel. Megdöbbenve tapasztalják, mennyi ellenállás, kérdés merül fel mások részéről. A legjobb és legszükségesebb intézkedéseket is blokkolni tudja ez az ellenállás, akár pusztulásba is sodorhatja a változásra szoruló vállalkozást.

A változások elfogadásának sajátos dinamikája van, amit a legtöbb változás bevezetésénél figyelmen kívül hagynak. Ez az oka annak, hogy a változások bevezetése néha nehezen megy. Ha a rosszul bevezetett változást véghez is viszik, sokszor csak külsőleg valósul meg, az új rendszer csak látszólag működik.

A változások bevezetése tréning arról szól, hogyan készíts elő, tervezz meg, jelents be és támogass változásokat a saját vállalkozásodban.

Praktikus szabályokat és pszichológiai ismereteket kapsz ezen a tréningen. Ezen a képzésen konkrét eszközöket és sablonokat kapsz az előtted álló változások bevezetéséhez. A középpontban a meggyőzés, érvelés és támogatás áll. Eszközöket kapsz egy jól működő változásbevezetési stratégia felállításához.

  • Megismered a változásokkal szembeni ellenállás legfőbb okait.
  • Megismered a változások elfogadásának öt szakaszát, azok jellegzetességeit. Megtanulod támogatni a beosztottakat abban, hogy minél hamarabb végighaladjanak a változások elfogadásának szakaszain.
  • Gyakorolod a változások bejelentését, a változások támogatását a különböző szakaszokban.
  • Saját tapasztalataidat megvitathatod a csoportban és konkrét segítséget, javaslatokat kapsz.

Neked szól-e a Változások bevezetése tréning?

igen, el kell jönnöd egy ilyen tréningre. Bármihez is kezdenél a cégedben, az mindenképpen változásokkal jár. A változások kommunikálása és támogatása olyan feladat, ami kikerülhetetlen a vezetői munka minden területén.

Ha cégvezető vagy, akkor neked szól a változások bevezetése tréning. A változásmenedzsment ismeretek hozzátartoznak a vezetői munkához. Ahogyan a közlekedési szabályok ismerete az autóvezetés alapja, ugyanúgy kell vállalatvezetőként ismerned az emberek vezetéséhez tartozó legfontosabb szabályokat.

Szervezési információk

A Változásmenedzsment Tréning 4 órás program. Kérheted egyéni időpontban saját magad számára, részt vehetsz egy meghirdetett nyitott tréningen vagy megrendelheted a képzést a vállalatod részére. A feladatok során a saját változási helyzeteidre is reflektálsz, foglalkozol azok konkrét kommunikálásával, támogatásával. Ha folytatni szeretnéd, kérhetsz egyéni tanácsadást is belső változási projektek menedzseléséhez. A tréning módszerek között előadások, rövid prezentációk, feladatlapok, filmfelvételek és megbeszélések szerepelnek. A tréninget tarthatjuk a Győri Tréning irodájában, a vállalatodnál vagy akár online is. Az online megvalósítás lehetővé teszi, hogy bárhonnan bekapcsolódhass a programba.

Tréner: Daróczi Zoltán

Időtartam: 1×4 óra

Dátum: választható

Létszám: 1-6 fő

Helyszín: választható

Ár: 25.000 Ft